بررسی مشکلات رایج واردات کالا و راه حل های رفع آن

بررسی مشکلات رایج واردات کالا و راه حل های رفع آن

تمامی کالاهای وارداتی برای ورود به کشور باید طبق قوانین پیش بروند از تمامی شرایط به درستی عبور کنند. مراحل قانونی که برای ورود کالاها در نظر گرفته شده است باعث شده تا علاوه بر مجاز بودن کالاها، ایمنی آن ها نیز تامین گردد. کالاها پس از این که به گمرک وارد شدند در انبارها قرار می‌گیرند و بعد از طی کردن مراحل ترخیص به بازار راه می‌یابند. گاهی اوقات در مسیر واردات کالا مشکلاتی وجود دارد که از آن ها به عنوان رایج ترین مشکلات واردات کالا یاد می‌شود. از این رو قبل از هر اقدامی بهتر است از مشکلاتی که پیش رو است آگاه باشید و اطلاع کسب کنید. دانستن این مشکلات مانند دیگر مواردی نظیر ترخیص کالا، هزینه های تعیین شده امری ضروری است. برای آشنایی با مشکلات رایج واردات کالا و راه حل هایی برای رفع آن با گروه تجاری آربی همراه باشید.

مهم ترین مشکلات واردات کالا

 

مهم ترین مشکلات واردات کالا

1. طبقه بندی اشتباه در حمل و نقل شما: تصور کنید شما تمامی محصولات خود را طبقه بندی کرده اید، اما مشاهدات و دیدگاه گمرک کشور مقصد با لیست شما متغیر است. برخی از محصولات مانند تجهیزات پزشکی و تکنولوژی، مواد غذایی از مواردی هستند که در معرض خطر برای تلقی شدن این اشتباه قرار می‌گیرند.

2. امور پیش بینی نشده در ترخیص گمرک: کالاها پس از ورود تا زمان آزادسازی درون انبارهای بزرگ گمرک باقی می‌مانند. در این زمان ممکن است روند ترخیص بسیار طولانی تر از حد تصور شما گردد و یا هزینه های تعیین شده برای آن بسیار متفاوت باشد. برای حل کردن این مسئله بهتر است از یک ترخیص کار ماهر کمک بگیرید این شخص با در نظر گرفتن تمامی راه ها و شرایط بهترین ها نتیجه را به شما هدیه می‌دهد. برای مثال فولاد که از مهم ترین محموله های بشر به حساب می‌آید تنها به دست ترخیص کار فولاد روند ایمن و صحیحی را می‌تواند طی کند.

3. مسائل بهداشتی و ایمنی: ترخیص کالا، گاهی اوقات بسیار سخت می‌گردد زیرا ممکن است اداره حمل و نقل هوایی و دریایی کالای شما را یک تهدید بشمارد و اجازه آزادی به آن ندهد. اگر این موضوع ثابت شود کالا ضبط می‌گردد و اجازه ورود ندارد. بنابراین باید به دنبال گزینه های دیگر مانند تغییر مسیر و برگشت کالا باشید.

4. مسائل مربوط به اسناد اساسی: اسناد اساسی جز دیگر موارد مهمی است که بی توجهی به آن باعث مشکلات واردات می‌شود. مشکلات بسیار اساسی در این مورد شامل برچسب زدن کالا از قبیل گواهی های مبدا، وزن، مواد تشکیل دهنده و علائم شناسایی می‌شود که برای ترخیص کالا وجود آن ها الزامی است. علاوه بر تمامی گزینه های قبل و وجود نقص برچسب ها، ترخیص کالا و واردات آن به دلیل عدم توجه توسط صادرکننده ای که نتوانسته تمامی مدارک را ارائه دهد، رد می‌شود.

5. مقررات بسته بندی کشور پذیرنده: برخی از درگاه های مقصد، نوع بسته بندی کالا را پیش از واردات و ترخیص تعیین می‌کنند اگر بسته بندی به درستی انجام نشده باشد، مجوز حمل و نقل به آن تعلق نمی‌گیرد.

6. بیشتر بودن هزینه ها از ارزش کالا: تصور کنید کالایی قرار است وارد کشور شود که قیمت آن بیشتر از ارزش کالا و قیمت واقعی آن است. زمانی که می‌خواهید آن را خریداری کنید باید کالا را در گمرک اظهار کنید و از قیمت واقعی آن در کشور مربوطه اطلاع کسب کنید. طبق قوانین بین المللی که وجود دارد تمامی کالاها یک تعرفه مشخص دارند که طبق آن قیمت تعیین می‌شود. این تعرفه یک کد 8 رقمی است که به عنوان تعرفه گمرکی نیز سناخته می‌شود. در ایران ارزش واحد هر نوع کالا در سامانه TSC طبق تایید گمرک جمهوری اسلامی ایران مشخص و ثبت شده است.
7. کسر تخلیه: در برخی موارد تاجران درمی‌یابند که وزن کالا با عددی که بر روی آن درج شده متغیر است. این موضوع زمانی مشاهده می‌شود که کالا در باسکول بار در محیط خروجی گمرک باشد. توجه داشته باشید این موضوع بیشتر برای کالاهایی پیش می‌آید که ارزش آن ها طبق وزنی که دارند تعیین می‌گردد. بازرگانان حتما باید به روش اعلامی عمل کرده تا با کمترین تلورانس وزنی روبرو شوند.

8. تفاوت تعرفه: کشور ایران در سطح کشورهای دارای بالاترین تعرفه ورودی قرار دارد که تعرفه های گمرکی در نظر گرفته شده برای کالاها بیانگر دسته بندی، ارزش گذاری، هویت کالا، مجوزهای مورد نیاز، نوع ارز تخصیصی و مجاز بودن کالا برای واردات و صادرات و میزان حقوق ورودی می‌باشد.

راه حل های گروه تجاری آربی برای رفع مشکلات واردات کالا

راه حل های گروه تجاری آربی برای رفع مشکلات واردات کالا

 

گروه تجاری آربی با سابقه درخشان خود همواره توانسته است بهترین نتیجه را به مشتریان خود ارائه دهد و از سخت ترین شرایط و مشکلات امور گمرکی با موفقیت عبور کند. این شرکت با داشتن تیم متخصص، با تجربه و کاردان در تمامی زمینه های گمرکی و بازرگانی از قبیل ترخیص کالا، واردات کالا و انواع مشاوره زبان زد عام و خاص است. با رعایت قوانین و ضوابط کالای شما را در کمترین زمان ممکن ترخیص می‌کند و تحویل می‌دهد. واردات کالا به خودی خود دارای مراحل بسیار و حساسی است و ایجاد مشکل درون آن باعث طولانی شدن روند می‌شود. از این رو آربی با در نظر گرفتن استراتژی های مخصوص علاوه بر طی کردن صحیح آن ها، مشکلات موجود را نیز به بهترین شکل رفع می‌کند.

ثبت سفارش کالا

برای واردات کالا به کشور باید تمامی مجوزات مربوط از سازمان صنعت و معدن و تجارت و سپس ثبت سفارش کالا انجام گیرد. اطلاعات درج شده در مجوز ثبت سفارش به شرح ذیل است:

  • شماره هشت رقمی مجوز
  • تاریخ مجوز ثبت سفارش
  • شماره و تاریخ پروفرما و نام شرکت تقاضا کننده جهت واردات کالا
  • نام کالا
  • تعرفه کالا
  • ارزش کالا
  • وزن کالا
  • تعداد کالا
  • کشورهای تولید کننده و ذینفع
  • برند و مدل کالا

 

سوالات متداول

1. فرایند ترخیص کالا چگونه است؟

روند ترخیص کالا شامل ارائه مدارک لازم و تشکیل آن ها برای اطمینان از واردات و صادرات صحیح است.

2. ترخیص کالا چقدر زمان می‌برد؟

ترخیص کالا از 24 ساعت تا چندین ماه بسته به نوع کالا و ارائه مدارک ها به طول می‌انجامد. با استخدام یک ترخیص کار ماهر می‌توانید کالا را در اسرع وقت آزاد کنید.

3. چرا کالاها باید در انبارها باقی بمانند؟

هرچقدر جمع آوری مدارک ها و مجوزها طولانی شود میزان باقی ماندن آن ها در گمرکات کشور بیشتر می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

۰۲۱۸۷۷۰۰۷۶۲