واردات ups و ترخیص ups – ترخیص یو پی اس از گمرک

واردات ups و ترخیص ups

یو پی اس یکی از هزار کالایی است که به کشور در طولانی مدت وارد می‌شده است. این نوع وسیله طرفدار بسیار زیادی دارد که در بیشتر بخش های خانگی، اداری و صنعتی از آن استفاده می‌شود. ترخیص ups باعث شده است که ولتاژها در اندازه مورد نظر تثبیت شوند و نویز قطعات برقی به شکل مطلوبی کنترل گردد. از این رو وجود آن برای مدیریت انواع نوسانات به عنوان یک منبع تغذیه بدون وقفه بسیار ضروری است. ترخیص و واردات دارای مراحلی هستند که طبق ضوابط و شرایط کشور تعیین شده اند. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

تماس با آربی برای واردات ups و ترخیص ups

Ups یا منبع تغذیه چیست؟

یو پی اس (Uninterruptible Power Supply) به لحاظ معنای لغوی به معنای تغذیه بدون وقفه است. یک قطعه الکترونیکی است که برای تثبیت ولتاژ استفاده می‌شود از طرفی دیگر با حذف نویزها ایمنی دستگاه ها را بالا می‌برد. یک ups دارای چهار بخش است:

  • باتری
  • مبدل DC به اینورتر AC
  • یکسو کننده شارژ
  • کلید غیرهادی
Ups یا منبع تغذیه چیست؟

انواع مختلف ups

1. یو پی اس آفلاین:

این نوع از یو پی اس از ساده ترین انواع آن محسوب می‌شوند که همیشه به شبکه وصل هستند. کارکرد آن در زمانی است که برق به طور کامل قطع شده و از مدار تغذیه می‌کند.

2. یو پی اس آنلاین:

کارکرد این ups به این شکل است که علاوه بر تغذیه در زمان قطع برق، هنگام افت ولتاژ نیز ایفای نقش می‌کند. نوع آنلاین از نوع آفلاین بسیار پیشرفته تر است.

3. یو پی اس تعامل با خط (line-interactive):

سومین نوع یو پی اس دارای کارکرد کنترل در زمان قطع برق، مدیریت افت ولتاژ، حذف نویزهای موجود که به ورودی های دستگاه آسیب می‌زند.  تعامل با خط بیشتر برای ثابت نگه داشتن ولتاژ در خروجی از یک ترانسفورماتور است. از مهم ترین ویژگی که این ups دارد پیشرفته بودن بالای آن است با این حال قیمت آن نسبت به سایر ups ها بالا و انرژی بیشتری مصرف می‌کند.

یو پی اس چه کارکردی دارد؟

1. قطعی برق شبکه یا (black out): اگر یو پی اس به دستگاه وصل بوده و برق قطع گردد. می‌شود به میزانی که ولتاژ ذخیره کرده آن را در اختیار دستگاه مصرفی بگذارد.

2. کاهش ناگهانی ولتاژ (power sag): در زمانی که به صورت ناگهانی اتصال برق صورت می‌گیرد، جریان بسیار بالا است از این رو ولتاژ افت می‌کند. یکی از آسیب زننده ترین موارد افت ولتاژ است که به دستگاه مصرفی می‌زند به همین خاطر وجود یو پی اس این مشکل را برطرف می‌کند.

3. افزایش ناگهانی ولتاژ (spike and surge): گاهی اوقات به دلیل خطای سوئیچینگ مقدار ولتاژ بالایی وارد دستگاه می‌شود و تنها با ups کنترل می‌گردد.

4. افت طولانی مدت ولتاژ (brown out): مطمئنا شنیده اید که در زمان پیک مصرف افت طولانی مدت ولتاژ صورت می‌گیرد و این امر طبیعی است که تنها با استفاده از یو پی اس می‌توان این مورد را تثبیت کرد.

5. طولانی بودن افزایش ولتاژ(over voltage): اگر ups موجود باشد، ولتاژ اضافی را حذف نموده و دستگاه را ایمن می‌سازد.

6. مطمئنا کلمه نویز را شنیده اید که بسیار آسیب زا به دستگاه ها نیز هستند با این وجود تنها اگر یو پی اس باشد نویزها از مدار حفظ می‌گردند و مدار ایمن می‌گردد.

مزایای استفاده از سیستم یو پی اس

  • استفاده از یک انرژی پشتیبان همانند سیستم تامین انرژی بدون وقفه
  • کمک به حل مشکلات ناشی از قطع شدن جریان برق
  • محافظت دربرابر قطع کلی برق
  • وجود فیلترهای الکترونیکی که باعث حذف نویزها و نوسانات برق شهری می شود.
  • محافظت از مصرف کننده‌ها در برابر رعد و برق و ولتاژ بالا
  • ارسال جریان برق یکنواخت با شکل موج ثابت به مصرف کننده
آربی دارنده بهترین گروه تجاری ترخیص و واردات ups

آربی دارنده بهترین گروه تجاری ترخیص و واردات ups

این شرکت با داشتن بیش از 35 سال سابقه درخشان و بهترین نتیجه برای بازرگانان و تاجران مورد توجه افراد زیادی است. کالاهای وارداتی مانند یو پی اس یکی دیگر از کالاهای ضروری برای مصارف متفاوت است که تنها گروه تجاری آربی به طی کردن مراحل آن آگاه است و می‌تواند کالا را به صورت ایمن، در صحت و سلامت کامل به کشور وارد کند و بعد از ترخیص به دست صاحبش تحویل دهد.

بخشی از خدمات بهترین شرکت واردات کالا آربی به شرح ذیل است:

  • ترخیص باتری های مورد استفاده در ups و لپ تاپ و موبایل
  • ترخیص یو پی اس برای مصارف خانگی، صنعتی و اداری
  • واردات UPS در انواع مختلف و در برندهای مختلف
  • واردات UPS های اداری و صنعتی
  • ترخیص سیستم های UPS
  • حمل و ترخیص یو پی اس
  • ترخیص انواع یو پی اس در توان های مختلف

مدارک و اسناد لازم برای ترخیص و واردات UPS

1. مدارک مرتبط به یو پی اس: ترخیصیه، قبض انبار، بارنامه: شامل تعداد و علامت کالا، تعداد کانتینر، ناخالصی های کالا و بسته ها، پروفرما (مشخصات کالا)، فهرست عدل بندی، گواهی مبدا،ثبت سفارش بازرگانی، بیمه نامه ، گواهینامه استاندارد، مجوزهای قانونی، گواهی بازرسی

2. مدارک مربوط به صاحب کالا: کارت بازرگانی، اصل کارت ملی، کپی از تمامی صفحات کارت بازرگانی، کپی کارت ملی

3. مدارک مربوط به نماینده صاحب کالا: اصل و کپی کارت ملی، اصل وکالت نامه محضری، معرفی نامه، دفترچه بیمه

مدارک و اسناد لازم برای ترخیص و واردات UPS

مراحل واردات UPS

واردات به سادگی نامی که دارد نیست در اصل این فرایند برای رفع نیازهای جامعه می‌باشدکه دارای مراحل پیچیده ای است که افراد آگاه تنها می‌توانند آن را صحیح پشت سر بگذارند. به همین خاطر آربی با داشتن تیم متخصص و در نظر گرفتن نیازهای جامعه و کالاهای ضروری این فرایند را به صورت مداوم انجام می‌دهد. برای اطلاع از مراحل واردات ups به موارد زیر توجه کنید:

در وهله اول باید کالاهای مورد نظر بررسی گردد و تقاضای آن از سمت جامعه تخمین زده شود و بعد از شناسایی بهترین تولیدکننده برای خرید آن اقدام کنید. بعد از آن نوبت به این می‌رسد که در زمان خرید نمونه کالا از آن دریافت کنید و تمامی جنبه های آن را بسنجید. در صورتی که کالا تایید شد، می‌توانید کالای خود را به ثبت رسانید و البته توجه داشته باشید این کار نیازمند اخذ مجوزات واردات و تاییدیه های متفاوت از سازمان های مربوطه است. بعضی از موارد مهم اعم از مذاکرات مرتبط، انعقاد قراردادهای لازم، دریافت و صدور پروفرمای مورد نیاز بازرگان، بررسی تعرفه و تخمین قیمت است. در مرحله آخر بعد از دریافت مجوزها، حال نوبت به ترخیص کالا از گمرک می‌رسد که این روند تنها با کمک گروه تجاری آربی امکان پذیر است.

هزینه ترخیص یو پی اس از گمرک

بحث هزینه و قیمت کالا همیشه در تمامی مراحل یکی از مواردی است که باید به آن دقت کرد، زیرا نداشتن اطلاعات کافی راجع به این موضوع شما را از مسیر اصلی دور می‌کند و با پیچیدگی های موجود نمی‌توانید آن را به پایان رسانید. هزینه ترخیص کالا از گمرک بستگی به نوع کالا و میزان حساس بودن آن دارد. همچنین تنها یک فرد آگاه مانند ترخیص کار ماهر می‌تواند آن را به طور صحیح و عالی طی کند. توجه داشته باشید برای جلوگیری از زیان های مالی و طولانی شدن مدت ترخیص از یک ترخیص کار متخصص کمک بگیرید. تعرفه گمرکی انواع UPS کد 85044060 است. ترخیص UPS نیازمند پرداخت هزینه هایی، در هر مرحله زیر است:

  1. محاسبه 4%  گمرکی+ 3% ارزش افزوده
  2. هزینه های ثبت سفارش
  3.  وزارت راه
  4.  هزینه های قبض انبار و ترخیصیه
  5.  هزینه های بارگیری و فله چینی
  6.  هزینه های بندری (تخلیه و بارگیری و انبارداری، هزینه های ورودی، تعداد و  نوع کالا، عوارض و وزن کالاها و مدت ماندگاری در انبارها)

 

همانطور که گفته شد یو پی اس از مهم ترین قطعات الکترونیکی برای تداوم دستگاه های برقی است. که مدیریت و کنترل ولتاژ آن را به عهده می‌گیرد و باعث می‌شود نویزها به دستگاه آسیب نزنند. واردات و ترخیص این قطعه در مصارف های مختلف از جمله خانگی، اداری و صنعتی انجام می‌شود بنابراین در بیشتر عرصه ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای دریافت مشاوره رایگان از آربی می‌توانید با مشاوران آن تماس حاصل فرمایید و از بهترین ترخیص کار گمرک و پرسودترین کالا آگاه شوید.

گمرکات ترخیص UPS توسط آربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

۰۲۱۸۷۷۰۰۷۶۲